Menu

Badrumsrenovering

Drömmer du om ett nytt badrum? Om ett stort och lyxigt eller kanske om ett lite mindre men ändå praktiskt? Oavsett vad du har för drömmar och önskemål kan vi hjälpa dig med att skapa ditt drömbadrum. Att genomföra en badrumsrenovering är ofta en stor investering och därför är det viktigt att kombinera sin personliga smak med en stil som håller över tiden, samt satsa på en inredning av bra kvalité.

Future Level är en komplett entreprenör för renoveringar och ombyggnationer av WC och badrum. Vi har alla behörigheter som krävs samt arbetar enligt gällande branschregler. Vi har byggt många WC och badrum och kan därför också hjälpa dig med design och utformning av just ditt badrum. Våra plattsättare är mycket skickliga och hanterar alla typer av material. I samband med en badrumsrenovering kan vi även hjälpa dig med ljussättningen så att du får ett trivsamt och funktionellt ljus i ditt nya badrum.

SPA

Future Level kan inte bara göra din badrumsrenovering, utan även utforma och/eller bygga ditt alldeles egna SPA. Valmöjligheterna är många – till exempel vilken typ av bastu du är intresserad av? Ska det finnas jacuzzi, pool och en relaxavdelning? Oavsett hur du önskar att ditt SPA ska se ut, vänd dig till oss så ser vi till att det blir något utöver det extra. Med hjälp av våra duktiga ljusdesigners kan vi dessutom tillföra en extra dimension till just ditt SPA.

Nedan finner du ett litet axplock av alla WC, badrum och SPA som vi har gjort.

 

Vill du veta mer?
Tveka inte att kontakta oss. Vi besvarar mer än gärna dina frågor eller lyssnar till dina önskemål!