Menu

Om Future Level

Future Level har som målsättning att vara den nya generationens byggmästare. Vi vill lämna avtryck genom de arbeten och projekt vi gör. För oss är varje Kund och varje byggnation lika viktig, och vi ger aldrig avkall på kvalité eller utförande, oavsett vilken typ av projekt vi utför. Som Kund hos Future Level är det Du som är i centrum, det är Dina behov och önskemål som ligger till grund för vårt samarbete och vi har alltid en nära dialog med Dig som Kund.

Vi kan hjälpa Dig med allt
Future Level har ett brett spektra av tjänster och kan hjälpa Dig med allt ifrån badrumsrenovering, stensättning och fasadarbeten, till nybyggnation, renovering eller totalentreprenad. Vi är vana vid komplexa byggnationer där allting skall samordnas/koordineras. Vår styrka är att arbeta efter en överenskommen tidsplan och budget. Vi tar ansvar för alla delar i byggprocessen och har de behörigheter som krävs inom el, våtrum, VVS och konstruktion. Detta gör att vi, i nära dialog med Dig kan koordinera samtliga resurslag för att effektivisera arbetsprocessen. En effektiv arbetsprocess leder till kortare byggnationstider, vilket gynnar både Dig och Dina grannar.

Hos oss ska Du känna dig trygg
Som kund hos Future Level får Du en egen projektledare som är ansvarig för projektet. Projektledaren hanterar materialleveranser, gör löpande avstämningar vad gäller ekonomin samt ser till att byggnationen blir klar i tid.

Vi tar fullt ansvar för våra arbeten och arbetet regleras därför alltid i ett entreprenadkontrakt mellan Dig/avtalspart och Future Level. Tillkommande ändrings- och tilläggsarbeten beställs skriftligt på en Ändrings/tilläggs (ÄTA) -blankett, allt för att undvika eventuella missförstånd eller överraskningar.

Vi vet att det är en stor investering att renovera eller bygga nytt och därför gör de löpande avstämningarna att Du får kontroll på ekonomin. Betalningsplaner görs upp i förhand, beroende på vilken affärsmodell som väljs, och där regleras hur och när betalningar ska ske. Vi har även alla försäkringar som krävs samt mycket goda referenser. Som Kund hos Future Level ska Du känna dig trygg.

Här hittar du omdömen från våra tidigare Kunder.

Under referensobjekt finns ett urval av projekt/byggnationer som vi skapat.

Hör av Dig till oss
Kontakta oss gärna om Du har frågor, vill bolla idéer, få inspiration eller ha en offert. 

Vi sitter i fina, egna lokaler i Danderyd.
Varmt välkommen till vårt koncept showroom på Enebybergsvägen 10 A.