Menu

Totalentreprenad

Med Totalentreprenad från Future Level får du en tjänst där allt ingår. Oavsett om du vill bygga om, bygga nytt eller renovera så hjälper vi dig hela vägen från idéprocessen fram till den färdigställda boendemiljön.

Trygg och bekymmersfri byggtjänst
Vi tar ansvar för alla delar i byggnationen genom att hantera materialbeställningar, planering och samordning. Du får en egen projektledare som blir din kontaktperson hos oss. Din projektledare håller dig uppdaterad och informerad genom hela projektet, ser till att byggnationen följer budget och blir klar inom utlovad tid. För dig blir byggnationen lätthanterlig, trygg och bekväm. Vi kallar detta totalentreprenad – på riktigt.

Du får korta byggnationstider
Egna behörigheter inom kärnområden som el, vvs, våtrum och arkitektur ger oss en effektiv arbetsprocess under hela projektet. När du väljer totalentreprenad från Future Level för ditt byggprojekt får du korta byggnationstider, vilket är bra både för dig och för dina grannar. Under byggtiden bär vi ansvaret och ser till att ditt projekt blir färdigt på utsatt tid.

Du får mer för pengarna
Att renovera eller bygga nytt är alltid en stor investering. Vi ser till att du får ut så mycket som möjligt av din investering genom att använda oss av premiumprodukter och högkvalitativa materialval. Våra arbeten har helt enkelt maximal livslängd.

 

Vill du veta mer?
Tveka inte att kontakta oss. Vi besvarar mer än gärna dina frågor eller lyssnar till dina önskemål!